Traxxas REVO 3,3
Príspevkov: 10
• Stránka 1 z 1
- miso
Traxxas REVO 3,3
Caute,
mam Traxxas REVO 3,3 nitro model, zlte prevedenie, a mozem ho predat. Az by mal niekto zaujem, mozem poslat na mail fotky. REVO je malo jazdene, necele 3L paliva, nema nic polamana,znicene, ci poskodene.samozrejme nejaky skrabanec na podvozku kde je plastovy diel sa najde, ved doma som s tym nejazdil. Rad ukazem predvediem,az by ste boli v okoli Presova ci KOsic.
cenu dohodneme. Moja predstava 430Eur. Je k tomu aj prislusentvo original kluce,nastroje,nove sviecky,pruziny,zvysne palivo,oleje,nabijacka,starter s bateriou,ovladanie,a ine...
Upozornujem,ze motor je pravidelne osetrovany a cisteny,olejom presne podla poziadaviek. Toto leto som s nim jazdil len 1x aj to 10min. Niet cas a skoda drzat na policke,aj ked je to nadherny model...
mam Traxxas REVO 3,3 nitro model, zlte prevedenie, a mozem ho predat. Az by mal niekto zaujem, mozem poslat na mail fotky. REVO je malo jazdene, necele 3L paliva, nema nic polamana,znicene, ci poskodene.samozrejme nejaky skrabanec na podvozku kde je plastovy diel sa najde, ved doma som s tym nejazdil. Rad ukazem predvediem,az by ste boli v okoli Presova ci KOsic.
cenu dohodneme. Moja predstava 430Eur. Je k tomu aj prislusentvo original kluce,nastroje,nove sviecky,pruziny,zvysne palivo,oleje,nabijacka,starter s bateriou,ovladanie,a ine...
Upozornujem,ze motor je pravidelne osetrovany a cisteny,olejom presne podla poziadaviek. Toto leto som s nim jazdil len 1x aj to 10min. Niet cas a skoda drzat na policke,aj ked je to nadherny model...
- rcmodelyworld
-
Re: Traxxas REVO 3,3
kamo foto zaves ne?
- Riki
-
Pre ilustraciu som nasiel na nete

only god can judge me
--------------------------

--------------------------

ak niekto chcete, mozem na mail poslat viac foto podla zelania uhol pohlad,atd...
MTA 4 píše:kamo foto zaves ne?
uz som dal foto...keby si chcel viac tak mi daj mail a zaslem...
- rcmodelyworld
-
posli mi na maila :rcmodelyorava@gmail.com
MTA 4 píše:posli mi na maila :rcmodelyorava@gmail.com
cau, uz som poslal....
kto este ma zaujem??? zaslem viac foto na mail...
Príspevkov: 10
• Stránka 1 z 1
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť